Upisi

Za prijavu na sat kliknite ovdje.

 

1.1. PRIJAVA na RADIONICE epo-igre

Podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime djeteta, datum rođenja djeteta, vaš broj mobitela, vaša email adresa te željena lokacija i vrijeme pohađanja radionica prema aktualnom rasporedu.

Polaznik prijavljuje dijete za određeni termin i lokaciju:
  • Telefonski na 091-4805 150 ili 
  • Emailom: upisi@epo-igra.com ili 

1.2. UPIS na RADIONICE epo-igre

Svoje mjesto u programu tjednih radionica epo-igre u pedagoškoj godini 2016/2017, u odabranom terminu možete osigurati potpisom ugovora i uplatom:
                U gotovini ili uplatom odjednom ili na rate na:
Račun udruge Edukativni poticaj:HR2624020061100633922
Model:00
Poziv na broj:ovisi o odabranom terminu dolazaka
Opis plaćanja: Ime i prezime djeteta

Polaznik upisuje dijete na radionice epo-igre u aktualnu pedagošku godinu (p.g.2016/2017) koja se sastoji iz dva semestra. U svakom semestru se održava 18-19 radionica.

Prvi semestar počinje 7. rujna i završava 31. Siječnja 2017.  Unutar prvog semestra traju praznici 23.prosinca do 7.siječnja 2017.

Drugi semestar počinje 6. veljače  i završava 16. lipnja 2017. 

UPISI tijekom semestra su MOGUĆI sve do popunjenja grupe! 

Cijela pedagoška godina podijeljena je financijski na dva platna razdoblja, na prvi i drugi semestar. Tarife i cijene po semestru se odnose na jedan semestar. Moguće je plaćanje odjednom ili na do 5 rata.

Ukoliko polaznik iz bilo koji razloga ne može nastaviti pohađati radionice u drugom semestru, polaznik je dužan pismenim putem (emailom: info@epo-igra.com) o tome obavijestiti udrugu do najkasnije 15. siječnja 2017!

 

2. CIJENE i TARIFE

Cijena radionica neovisno o tarifi uključuje dolaske na radionice jednom tjedno po sat vremena u grupu, u jednom semestru (18-19 dolazaka) i potrebne materijale za radionice, te CDe, knjige za kućnu upotrebu. Tarife se međusobno razlikuju po broju nadoknada, načinu plaćanja i roku uplate.
TARIFA 1) Puna cijena za jedan semestar iznosi 1800kn. Moguće plaćanje na do 5 rata uz obavezan potpis ugovora o financiranju. Ova tarifa uključuje neograničen broj nadoknada propuštenih termina dolazaka.
ZAHVALJUJEMO SVIM POLAZNICIMA koji su u mogućnosti uplatiti semestar po punoj tarifi! Tako izravno pospješujete nabavku i kvalitetniju izradu novih materijala, pogotovo novog programa epo4!
TARIFA 2) Cijena za cijeli semestar za sve MEDE ŠTEDIŠE, štediše Wuestenrott stambene štedionice, prijatelje poliklinike PODOBNIK iznosi 1550kn. Ova tarifa uključuje neograničen broj nadoknada propuštenih termina dolazaka. Rok uplate je u rujnu 2016. za prvi semestar odnosno u veljači 2017. za drugi semestar.
TARIFA 3) Cijena za cijeli semestar iznosi 1450kn uključuje 3 nadoknade propuštenih termina dolazaka. Rok uplate je u rujnu 2016. za prvi semestar odnosno u veljači 2017. za drugi semestar.
TARIFA 4) Cijena za cijeli semestar iznosi 1350kn NE uključuje nadoknade propuštenih termina dolazaka, uz mogućnost plaćanja jednokratno u gotovini ili na račun udruge. Rok uplate je u rujnu 2016. za prvi semestar odnosno u veljači 2017. za drugi semestar.
TARIFA 5) Cijena za cijeli semestar za dvoje djece iznosi 2600kn, uključuje 3 nadoknade i mogućnost plaćanja na do 5 rata uz dodatno potpisivanje ugovora o financiranju.
TARIFA 6) Cijena za cijeli semestar za troje djece iznosi 3600kn 3 nadoknade i mogućnost plaćanja na do 5 rata uz dodatno potpisivanje ugovora o financiranju.
TARIFA 7)
Cijena u ovoj tarifi se formira za polaznike koji se uključe u program nakon rujna 2016. godine odnosno nakon veljače 2017. ovisno o broju preostalih dolazaka do kraja aktualnog semestra.

 

3. TERMINI radionica epo-igre

Propuštene termine dolazaka na radionice moguće je nadoknaditi tijekom aktualnog semestra ukoliko se polaznik odluči za tarifu koja uključuje nadoknade.

 

4. OPĆI UVJETI

PEDAGOŠKA GODINA 2016/2017.
P.g. 2016/2017. podijeljena je na dva semestra, dva zasebna platna razdoblja.
U jednom semestru se održava najmanje 18 ili najviše 19 tjedana radionica.
Prvi semestar počinje 7. rujna 2016. i traje do do 31. Siječnja 2017.
Unutar prvog semestra traju zimski praznici 23.prosinca do 7.siječnja 2017.
Drugi semestar počinje 6. Veljače i traje do 16. lipnja 2017.
Za vrijeme blagdana i državnih praznika radionice se ne održavaju niti ne nadoknađuju.

ODRŽAVANJE RADIONICA u p.g. 2016/2017.
U jednom semestru se održava najmanje 18 ili najviše 19 tjedana radionica. Za vrijeme državnih praznika i blagdana nema nadoknada propuštenih termina dolazaka.
Udruga Edukativni poticaj ima pravo unutar vremenskog perioda od 1.9.2016. do 1. srpnja 2017. bez dodatnog pojašnjenja varirati početak tj. trajanje pojedinog semestra pod uvjetom da se poštuje predviđeni okvir od najmanje 18 radionica i najviše 19 radionica u semestru!
Voditeljica ima pravo u slučaju bolesti ili pohađanja stručnih seminara jedan tjedan u semestru izostati bez nadoknade. U slučaju da voditeljica izostane više od jednog tjedna, udruga Edukativni poticaj je dužna organizirati nadoknadu propuštenih i ne održanih sati najkasnije do rujna 2017. godine. U slučaju nemogućnosti organiziranja nadoknada propuštenih termina radionica, polaznici dobivaju povrat novca proporcionalno broju neodržanih sati radionica epo-igre u aktualnom semestru tj. u aktualnoj pedagoškoj godini.

UPISI
Svaki polaznik se upisuje na radionice u čitavoj p.g. 2016/2107. potpisom ugovora o pohađanju, dabirom odgovarajuće tarife i uplatom iste za aktualni semestar, aktualno platno razdoblje.

CIJENA
Cijena je definirana po tarifi po semestru ovisi o načinu plaćanja, broju nadoknada, periodu uključivanja u program epo-igre u aktualnom semestru (na početku, u sredini, pred kraj).

NADOKNADE
Broj nadoknada propuštenih termina dolazaka ovisi o tarifi za koju se polaznik odlučio.
POLAZNIK je dužan najkasnije 24 sata unaprijed pismenim putem (sms ili email) obavijestiti udrugu o nemogućnosti dolaženja na konkretnu radionicu inače polaznik gubi pravo na nadoknadu propuštenog termina dolaska.
Propušteni dolazak moguće je nadoknaditi do kraja aktualnog semestra. U idućem semestru ili idućoj pedagoškoj godini neiskorištene nadoknade iz p.g. 2016/2017 nije moguće ostvariti! 
Za vrijeme blagdana i državnih praznika radionice se ne održavaju niti ne nadoknađuju.

ODUSTAJANJE I RASKID UGOVORA
Ukoliko polaznik koji su uplatio semestar odjednom ili na rate tijekom semestra odustane od daljnjeg dolaženja iz bilo kojeg razloga nema pravo na povrat sredstava.
Plaznik ima pravo raskinuti ugovor i ne nastaviti pohađati radionice u drugom semestru o čemu je polaznik dužan pismeno obavijestiti udrugu putem emaila na upisi@epo-igra.com, najkasnije do 15. prosinca 2016. godine te potpisati raskid ugovora najkasnije do 31. siječnja 2017.
Ukoliko polaznik odustane nakon početka drugog semestra, i bez da je o tome pravovremeno obavijestio udrugu, polaznik je dužan podmiriti prema ugovoru o pohađanju i troškove drugog semestra.
Ukoliko polaznik iz bilo kojeg razloga sam odluči odustati od daljnjeg polaženja radionica epo-igre, nema pravo na povrat sredstava!

SIGURNOST I ODGOVORNOST
Roditelji ili odrasla osoba koja prati dijete na radionici epo-igre jest odgovorna za dijete, djetetovu i svoju sigurnost. Niti udruga Edukativni poticaj niti voditelj radionice nisu odgovorni za sigurnost djeteta ili odrasle osobe niti odgovaraju u slučaju da se dijete ili odrasla osoba ozlijedi u prostoriji u kojoj se održava epo-igra, prije, za vrijeme ili nakon završetka sata.

Udruga Edukativni poticaj
Schrottova 33, 10 000 Zagreb
OIB:22094461119

 

 

Povratak na vrh

Udruga Edukativni poticaj ◊ Mob: 091-480 51 50 ◊ E-pošta: info@epo-igra.comFacebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player